Napravite iskorak u vašoj karijeri i postanite dio našeg uspješnog tima

Nekategorisano

TRAŽIMO

Mlade i odgovorne osobe bez obzira na spol, koje su spremne da rade u dinamičnom i pozitivnom radnom okruženju. Fleksibilnost i prilagodljivost različitim klijentima je u našem poslu od vitalnog značaja pa u skladu sa tim tražimo vrlo komunikativnu osobu koja je spremna da radi sa različitim profilima korisnika naših usluga.

NUDIMO

Budućim uposlenicima nudimo zanimljiv i izazovan posao sa mogućnošću usavršavanja i napredovanja u dinamičnom i vrlo pozitivnom okruženju. Fleksibilno i prilagodljivo radno vrijeme.

RADNO ISKUSTVO

Mi smo kompanija koja je uvijek davala i daje priliku mladim i sposobnim kadrovima. U skladu sa prethodno opisanom poslovnom filozofijom, prednost prilikom izbora kandidata iimati će oni koji nemaju nikakvo radno iskustvo a da pri tome zadovoljavaju ostale uslove koji se traže u sklopu ovog konkursa.

USLOVI

Kandidati trebaju zadovoljavati sljedeće uslove:

  • Državljanin Bosne i Hercegovine
  • Posjedovanje validne licence instruktora vožnje
  • Komunikativnost u odnosu sa klijentima
  • Fleksibilnost po pitanju radnog vremena

NAČIN PRIJAVE I ROKOVI

Vaše prijave zajedno sa kratkom biografijom, motivacionim pismom te dokazima o ispunjavanju prethodno navedenih uslova šaljete na e-mail adresu: posao@coach.ba

ili putem pošte na adresu:

COACH GROUP d.o.o.

Olovska 42, 71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Konkurs ostaje otvoren do 31. januara 2018. godine. Svi kandidati koji uđu u uži izbor biti će pozvani na dodatni razgovor. Više detalja možete naći i na našoj web stranici:

www.coach.ba

Podijeli: