O nama

Auto Škola Coach
Auto Škola Coach
Tradicija i kvaliteta su naša prednost

JEDNA OD PRVIH PRIVATNIH AUTO ŠKOLA U GRADU SARAJEVU

Auto škola „COACH“ je jedna od prvih privatnih auto škola u gradu Sarajevu, osnovana 1989. godine pod nazivom „VELIX“ a zatim 1996. godine preimenovana u „COACH“.

Od osnivanja do danas preko 6000 kandidata je osposobljeno od strane naših instruktora.

Tradicija i kvalitet su naša dva zaštitna znaka, a instruktori koji su dugogodišnji stručnjaci u oblasti saobraćaja predvode ekipu uspješno ka našem cilju a to je osposobljen i zadovoljan kandidat. Donošenjem novog zakona o bezbjednosti u saobraćaju i prelazak na novi modul predavanja teoretske nastave kao i praktičnog dijela, kancelarija i vozila su prilagođena, tako da se predavanja teoretske nastave održavaju u multimedijalnoj sali kao i obuka praktičnog dijela u vozilima koja zadovoljavaju kriterije predviđene zakonom. Pored iskusnih instruktora tu je i mlada ekipa koja je osvježila naše redove i koja uspješno osposobljava buduče vozače.

Naša misija je da budemo najkvalitetnija i najbolja auto škola u gradu. Također želimo da doprinosimo u domenu podizanja saobraćajne kulture u našem gradu, a da bi u tome uspjeli trudimo se da pratimo sve svjetske trendove i da našim polaznicima pružimo najveći nivo usluge koji je moguć. U proteklom period smo a osnovu upita naših klijenata počeli i sa proširenjem naših djelatnosti i usluga pa shodno tome smo počeli i sa registracijom vozila. Kako bi održali kvalitet i visoki nivo usluge za partnere smo odabrali one najbolje u domenu obaveznog osiguranja kao i ostalih usluga iz segmenta osiguranja vozila i putnika.

Sjajni instruktori

Naši licencirani instruktori sa dugogodišnjim iskustvom su ogledalo naše kompanije

Pouzdana vozila

Naš vozni park se redovno obnavlja i održava te smo vrlo lako prepoznatljivi na gradskim ulicama

Fleksibilni termini

Mi se prilagođavamo Vašim potrebama i krećemo vožnju sa lokacije koja Vama odgovara

Teorijska nastava

Posebnu pažnju posvećujemo teorijskoj nastavi u učionici prilagođenoj za ove potrebe

NAŠ TIM

KORAK ISPRED OSTALIH

Spoj iskustva i mladosti je ono što naš tim čini pobjedničkim. Uvijek smo korak ispred ostalih u primjeni inovativnih ideja te pristupu u izvođenju kako teorijske nastave tako i praktične obuke naših kandidata. U nastavku Vam predstavljamo naš tim.

Memsur Alibašić

Instruktor vožnje za A1, A, B1, B, BE, C1, C, C1E, CE, D1, D, D1E, DE.

Velid Alibašić

Direktor i instruktor vožnje za A1, A, B1, B, BE, C1, C, C1E, CE. Predavač teoretske nastave.

Mevlida Alibašić

Instruktor vožnje za B1, B, BE.

ako još uvijek niste položili, vrijeme je!

0
vozila
0
instruktora vožnje
0 +
godina iskustva
0 +
vozačkih dozvola