Naša kompanija nudi priliku novim radnim snagama! Prijavite se i postanite dio tima

Novosti

Želite biti dio našeg uspješnog tima? Želite raditi sa mladom i dinamičnom ekipom, uz to dobro zarađivati i imati mogućnost napredovanja? Naša kompanija ponovo zapošljava! Tražimo mlade i odgovorne osobe bez obzira na spol, koje su spremne da rade u dinamičnom i pozitivnom radnom okruženju. Fleksibilnost i prilagodljivost različitim klijentima je u našem poslu od vitalnog značaja pa u skladu sa tim tražimo vrlo komunikativnu osobu koja je spremna da radi sa različitim profilima korisnika naših usluga.
Budućim uposlenicima nudimo zanimljiv i izazovan posao sa mogućnošću usavršavanja i napredovanja u dinamičnom i vrlo pozitivnom okruženju. Fleksibilno i prilagodljivo radno vrijeme.

Mi smo kompanija koja je uvijek davala i daje priliku mladim i sposobnim kadrovima. U skladu sa prethodno opisanom poslovnom filozofijom, prednost prilikom izbora kandidata imati će oni koji nemaju nikakvo radno iskustvo a da pri tome zadovoljavaju ostale uslove koji se traže u sklopu ovog konkursa.
Kandidati trebaju zadovoljavati sljedeće uslove:

  • Državljanin Bosne i Hercegovine
  • Posjedovanje validne licence instruktora vožnje
  • Komunikativnost u odnosu sa klijentima
  • Fleksibilnost po pitanju radnog vremena

Vaše prijave zajedno sa kratkom biografijom, motivacionim pismom te dokazima o ispunjavanju prethodno navedenih uslova šaljete na e-mail adresu: posao@coach.ba ili putem pošte na adresu:

COACH GROUP d.o.o.
Olovska 42, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Konkurs ostaje otvoren do 31. marta 2018. godine. Svi kandidati koji uđu u uži izbor biti će pozvani na dodatni razgovor.

Podijeli: